Swedish Dutch German English

Skålleruds Gård Fritidshus (Stuga)

På denna mycket trevliga tysta plats i Dalsland, ligger vårt fritidshus(stuga) med sjön Nären på cirka 150 meters gångavstånd. Där finner du en strand med en brygga och grill plats. Sjön kan du utforska med kanot som du kan hyra. I närheten kan du fotvandra, leta Geo-casheer, cykla och många aktiviteter.


Stugan är en äkta svensk timmerstuga, byggd av trädstammar. Under vintern (2007) utrustades med alla nödvändiga bekvämligheter, som dusch toalett och kök. Den rökfria stuga är lämpad för 4 personer(möjligen 5 pers., med tillägg för en extra säng) och fullt utrustad. Alla sovrum ligger en trappa upp. Här finns två dubbelrum. Byggnadssättet gör att den är utomordentilgt väl lämpad för vinterbruk. Stugan har elvärme och det finns en härlig öppen spis i vardagsrummet. På södra sidan finns en rymlig terrass (8 x 3 meter), där man kan njuta av en frukost på morgonen i första solen.


  

Stugan är utrustad med följande:
fullt utrustat kök med kylskåp, mikrovågsugn, diskmaskin, elektrisk spis, kaffebryggare, vattenkokare, porslin, glas.
- Dusch, WC, handfat.
- TV, DVD, radio-cd spelare
- Elvärme, öppenspis
- Bekväma sängar inkl. sänglinne
- Tvättmaskin, torkställ, dammsugare, trädgårdsmöbler


Handdukar och kökslinne måste du ta med, eller eventuellt hyra. Ved för den öppna spisen kan du också köpa av oss. Du kan naturligtvis också använda alla faciliteter i vårt hotell.