Swedish Dutch German English

Rum och Boende

Alla våra rum ligger en trappa upp. Här finns 6 dubbelrum och 2 familjerum (2 vuxna & 2 barn). Alla rum har totalrenoverats och utrustats med dusch och toalett.


Dessutom har vi tagit hänsyn till gäster med anlag för allergier. Det betyder dammfria väggar och golv. För att kunna garantera god hygien är husdjur inte tillåtna. Rökning är förbjuden i hela byggnaden .


Frukostsalen finns på bottenvåningen. Här kan du på morgonen njuta av en härlig och välskött frukostbyffé. Det är dessutom möjligt att äta middag på kvällen, allt enligt dina egna önskemål. I vår restaurang serverar vi hemlagad mat.


I den mysigt inredda loungen kan du koppla av med en drink eller se på TV och DVD spelare. Som också finns har brädspel och et lekrum för barnen. I källaren, kan man spela bordtennis eller tabell fotboll. Du kan använda vårttrådlösa internet-anslutning i hela byggnaden.


Terassen finns på sydvästsidan av Gården. Här kan du alltid hitta en plats i solen, eller i skuggan om du föredrar det. Dessutom är trädgården tillräckligt stor för att kunna sträcka på benen. Längst ner i trädgården finns en fotbollsplan och en volleybollplan där man kan spela så ofta man vill.