Swedish Dutch German English
Restaurang

Restaurang

Restaurang serverar vi kaffe med Äppelpaj till à la carte-meny. Vårt läge har en fullständig (drink) licens med en kapacitet på upp till 50 personer. Hemlagade rätter vi tjänar huvudsakligen från Dalsland (dalslands mat).


Bussresor, Arrangörer & Bussföretag

Många bussresor och researrangörer besöker Skålleruds Kyrka. Eftersom vi ligger snett mittemot kyrkan (gångavstånd) välja mycket av arrangörerna att äta en god lunch / middag på Skålleruds Gård, en del av dem kommer tillbaka varje år. Vi erbjuder en komplett måltid till ett bra pris i en mysig atmosfär med trevlig service. Ingår i vår standard bussmeny:
- Vatten Lätt Öl
- Hembakad Bröd och Kryddatsmör
- Sallad
- Fläskfilé i svampsås serveras med kokt potatis och grönsaker
- Kaffe och hembakade kakor


Diskutera dina behov och vi kommer att göra ett passande erbjudande.

Klicka på länken och titta på kyrkans webbsidan. Skålleruds Kyrka


Bröllop, Fest & Dop

Färdigt för fest. Samla vännerna, dina nära och kära och fira tillsammans. Skålleruds Gård är som gjort för de stora tillfällena i livet. Bröllop eller födelsedagskalas, releaseparty eller jubileum, Skålleruds Gård står redo att ta emot dig och ditt sällskap. Vi serverar alltifrån kaffe och bröllopstårta till festbufféer efter önskemål för större och mindre sällskap. Vill du så kan ni få hela hotellet för er själva.


Konferens & Kurser

Skålleruds Gård är idealiskt för den lilla konferensen eller kurser, där gruppen ostört kan disponera hela gården. Hela anläggningen kan även bokas allt efter önskemål.

Här ges möjlighet att mötas och arbeta i lugn och ro.


Kontakta oss för närmare upplysningar.